Logo Easy Moving Dans en Bewegings centrum te Deurne

  Home     Ons Bereiken     Lessenpakket     Cursussen     Lesrooster     Agenda     Downloads     Showtime     e-brief  

Easy Moving Lessenpakket

Exclusief in België!

Easy Moving te Deurne (Antwerpen) is de kleinste studio met zoveel variatie en waar steeds iets te beleven valt voor jong en oud.

Onze superprofessionele leerkrachten verwelkomen u met hun vakkennis, zodat ook u zich goed voelt en van het leven geniet. Jaren ervaring laten ons toe kwaliteit te brengen in ons lesgeven, wat essentieel is voor uw ontspanningskeuze en uw welzijn.

Omdat bewegen en dansen levensbelangrijk zijn voor de mens, kan iedereen bij ons zijn keuze maken. Het is dan ook met trots dat wij u met ons uitgebreid aanbod laten kennismaken:

KNUFFELTURNEN:

Een plezierige manier van bewegen voor jonge kinderen samen met één van hun ouders of grootouders. Gebaseerd op de bewegingspedagogiek van Veronica Sherbone Gaat om bewegen, voelen, genieten en ontspannen Ondersteunt en ontwikkeld het zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen Is een veilige manier om de ruimte/wereld te ontdekken is op een speelse wijze positieve, betekenisvolle relaties aangaan Deze les wordt als cursus aangeboden om zo een individuele begeleiding te voorzien.
Schrijf je hiervoor vooraf in!
Vanaf 18maanden

KINDERFANTASIA:

Ieder kind houdt van dansen vooral op hun herkenbare liedjes van radio of TV. Hier leren ze zich te uiten en ontplooien zich met de allereerste danspasjes en krijgen ze alvast een basis van de diverse dansvormen.
Vanaf 3j+.

LITTLE DISCO:

Voor kleine mensjes die via dansexpressie de mogelijkheid krijgen om hun "wiebelenergie" te ontplooien tot leuke danspasjes!
Vanaf 3j+.

MINI FUNK:

Helemaal uit de bol gaan! Dansen en swingen op toffe moderne popmuziek. 100% ontspanning en plezier maar toch met de nodige basiskennis om zo later uit ons breed gamma te kunnen kiezen.
Vanaf 6j+

MINI HIP HOP:

Vermits Easy Moving de allereerste Antwerpse Dansstudio was die Hip Hop lessen gaf, is deze uiteraard ook verder uitgebreid en kan je in deze les je allereerste Hip Hop lessen volgen.
Vanaf 6j+.

KLASSIEK BALLET:

Proeven van de enige echte juiste dansbeweging! Gratie en stijl maken het Klassiek Ballet koninklijk. Op een vlotte manier krijg je de correcte danshouding, die in alle dansstijlen goed van pas komt. Al onze leerkrachten zijn klassiek geschoold.
Vanaf 7j+.

MUSICAL DANCE:

Ooit gedroomd om mee te doen in een echte musical? Een stukje acteren, een stukje dansen en ... heel veel fantasie! In deze lessen wordt er gewerkt met diverse leeftijden omdat in iedere musical diverse typetjes nodig zijn. We werken rond een musical die we dan later als een aparte show zullen brengen.
Vanaf 7j+ alsook volw.

KINDER YOGA:

In deze les leer je lenigheid in combinatie met ontspanning wat schoolconcentratie bevordert. Deze les wordt gegeven op een speelse manier maar toch met de basistechnieken uit de Hatha Yoga.
(omdat deze les niet te druk mag zijn moet je hiervoor vooraf inschrijven)
Vanaf 7j+

FUNKY CHOREO A:

Een combinatie van diverse dansstijlen maken deze les. Dansen op R&B-muziek of op een rustige moderne muziek, alles kan. Een ideale les voor wie van afwisseling houd.
Vanaf 8j+

AFRO MOVES:

Een mix van Afrikaanse ritmes met tal van andere stijlen. Door deze muziek blijf je dansen en bloei je helemaal open.
Vanaf 8j+.

LIKE TO MOVE IT:

In deze les wordt op een makkelijke manier een combinatie gegeven met dans, aerobic en conditietraining. Deze les is dan ook makkelijk toegankelijk voor G sporters
Vanaf 8j+.

FUSHION:

Wie graag Hip Hop danst, maar ook de basispassen van Funk en Jazz wil kennen, zal deze fusie lessen van de verschillende dansvormen top vinden !
Vanaf 8j+.

DANCE N'GROOVES:

Deze dansstijl bevat zowel Funk als commerciële Hip Hop hierdoor een populaire les voor wie graag een coole dansstijl verkiest.
Vanaf 8 j+. alsook 12j+

BREAK DANCE:

Dankzij de allernieuwste dansfilms is Breakdance meer dan hot. Acrobatie en coole bewegingen... daar gaat het om zowel voor hem als haar. Let the battle begin!
Vanaf 8j+.

MODERN JAZZ:

Deze lessen bestaan uit oefeningen moderne en hedendaagse techniek. We werken aan kracht, lenigheid, grondwerk en verplaatsingen. Doel hierbij is het creëren van lichaamsbewustzijn, en het leren voelen en ontdekken van je eigen mogelijkheden.
Vanaf 12j+ Alsook voor volw.

FUNKY CHOREO B:

De bedoeling van deze les is dat er reeds danservaring aanwezig moet zijn! Funky Choreo laat je op een snel tempo vele toffe dansjes aanleren met de allernieuwste hits in een mix van verschillende dansstijlen.
Vanaf 12 +.

HIP HOP STYLE:

Als het MEKKA van de hip hop hebben wij in onze studio diverse Hip Hop stijlen, in deze les staat show en techniek centraal, door het enthousiasme van deze leerkracht wordt je gewoon meegenomen in de Hip Hop cultuur. Deze les is voor zowel half gevorderden als gevorderden dansers.
Vanaf 12j+. alsook volw.

X-PRESSION:

In deze les wordt er gewerkt aan de uitstraling en inleving in de dans en aan het dansniveau van de individuele danser. Hard werken en een goede motivatie zijn hier vereisten! Het doel is om uiteindelijke jouw eigen danskrachten te kennen en te controleren. LET'S GO FOR IT!
Vanaf 12 j+.

HIP HOP:

Iedereen kent ondertussen wel Hip Hop, in deze les krijgt je de echte Hip Hop te leren.
Vanaf 12j+ (vooraf inschrijven)

ALL STYLES:

In deze les komen werkelijk alle stijlen aan bod en dit op snelheid. Snelle flitsende moves op zeer uiteenlopende muziek is All Styles, neem daarbij nog een vleugje humor en deze les is totaal iets voor een danser met ervaring die zijn grenzen durft te verleggen.
Vanaf 12j+ alsook 16j+

SHOW TEAM:

Ooit gedroomd om echt aan vele optredens deel te kunnen nemen? Diverse Choreo's aan te leren? en een avondvullend te programma verzorgen voor een of andere organisatie, dan is deze les iets voor jouw. In Show team wordt zowel Burlesque - Modern als Funk gedanst op de meest nieuwe deuntjes ook wordt er aangeleerd hoe juist te stappen op de catwalk etc... Deze les is voor zowel half gevorderden als gevorderden dansers.
Vanaf 12j+

RAGGA:

Deze dansstijl kent zijn oorsprong in Afro-Jamaicaanse en Afro-Caraibische straatdansen eind de jaren 70 en gebruikt muziek die voortvloeit uit klassieke reggae met hiphop invloeden. De stijl is een combinatie van bewegingen uit streetdance, Afrikaanse dans, Latijnse invloeden en sensualiteit. Het is een fysiek veeleisende stijl omdat 'the Raggajam' veel spiergroepen gebruikt en er vooral laag gedanst wordt.
Vanaf 14 j+.

FUN FUNKY DEMO:

Een combinatie van diverse dansstijlen maken deze les. Dansen op R&B-muziek of op een rustige moderne muziek alles kan. Deze les is voor zowel half gevorderden als gevorderden dansers.
Vanaf 14j+.

HOUSE DANCE:

Is een sociaal dansgebeuren op speciale muziek dewelke zijn oorsprong vond in de clubs van Chicago en New York. De basiselementen van House Dance inclusief footwork, jacking en lofting is dikwijls een improvisatie en wordt benadrukt op vlugge snelle ingewikkelde voet en orientaalse stapbewegingen gecombineerd met vloeiende bewegingen in zowel het bovenlichaam als grondwerk.
Vanaf 16j+.

LATIN MOVES:

Proef de zwoele sfeer van het zuiderse ritme, een mengelmoes van Latijns-Amerikaanse stijlen met Jazz Dance.
Vanaf 16 j+

SYLHOUET WORKOUT:

Dé training als het over de BBB gaat. Dynamiek, veiligheid en plezier verzekerd. Speciaal voor mensen die van afwisseling houden.
Beweeg van kop tot teen en doe mee!
Voor volw.

DANCE 4 LADIES:

In deze les is humor troef ! Ooit willen dansen maar nooit de tijd voor gehad? Deze les is speciaal gericht op de ladies die zowel graag techniek van Jazz Dance als choreo krijgen met de nodige humor erbij .
Voor volw.

HIP HOP 4 LADIES:

Deze les wordt vrouwelijkheid en Hip Hop gecombineerd. Af en toe een Hip Hop on Heels (= Hip Hop op hoge hakken) dan weer een echte Groovy Hip Hop les. Sta je niet graag in een dansles tussen jongeren maar dans je graag mee op Hip Hop dan is deze les de uitgelezen kans ! Be Groovy - Just Do it !
Voor volw.

EASY MOVING:

Een rustige conditietraining op vlotte muziek gegeven, voor iedereen die zijn/haar conditie op een verantwoorde manier wilt verbeteren.
Zeer geschikt voor mensen met rug- en/of gewichtsproblemen.
Voor volw. - Ook in een ochtendles

HATHA YOGA:

De sleutel om gezond en zonder stress door het leven te gaan. Voor iedereen makkelijk te volgen.
Twijfel niet langer en probeer het NU!
Voor Senioren alsook voor volw.

DANCE 4PLUS:

Deze les is speciaal ontworpen voor dansers op leeftijd die nog steeds houden van choreografie, en danstechniek maar ook willen werken aan hun conditie en lenigheid.
Voor Senioren wel vooraf inschrijven !

TAI CHI CHUAN / QI-GONG:

Een Chinese bewegingsleer, een weg tot een gezonder leven. De bewegingen zijn langzaam en vloeiend (voor alle leeftijden).
Qi-gong is een geheel van meditatie, beweging en ademhalingsoefeningen en wordt in deze les in combinatie gegeven!
Enkel gevorderden - Ochtendles